Limbă: RO
Valută: RON
Bine ați venit la magazinul nostru! |

Coș de cumpărături

0 produse

Despre Noi

 

 Scopul nostru este sa distribuim produse destinate dezinfecţiei şi curăţării de cea mai buna calitate.

 

 Aceste produse de noua generatie sunt concepute prin utilizarea unor proceduri noi ce le face pe de-o parte mai sigure pentru mediu asigurând în acelaşi timp o compatibiliate excelentă cu materialele. Aceasta filosofie a ramas neschimbată din anul 2000 atunci când a luat nastere compania, deşi gama de produse distribuite de societatea noastră a evoluat si s-a imbunatatit constant.

Eficienta produselor dezinfectante distribuite de noi este adaptata continuu in scopul inactivarii microorganismelor patogene care devin din ce in ce mai agresive.

 

 Produsele noastre de dezinfectie actioneaza rapid si asigura protectia utilizatorilor fie ca fac parte din personalul angajat din domeniul medical (cabinete de medicina dentara, chirurgie, ginecologie, O.R.L., medicină generală, unităţi sanitare particulare si de stat, etc.), veterinar, industriei alimentare (unitati de alimentatie publica), colectivitati (scoli, gradinite, universitati, hoteluri, restaurante, domeniul casnic), cabinete de infrumusetare.

 

Cunoastem necesitatea asigurarii unor medii de lucru sigure unde prezenţa microorganismelor patogene sau nepatogene sa fie cat posibil redusa pentru a asigura un nivel cat mai echilibrat in ceea ce priveste nivelul de dezinfectie necesar obtinerii activitatii bactericide, fungicide, virucide, micobactericide, sporicide. Acest lucru este posibil prin oferta facuta de noi in sensul promovarii unor substante dezinfectante (biocide in sensul normelor in viogare) care sa asigure o curatare si o dezinfectie simultana intr-un timp extem de scurt (30-60 secunde) la un nivel calitativ ce implica cele mai inalte standarde (certificare ISO si CE) pentru clientii nostri.


Din anul 2004 suntem unici importatori ai gamei de produse dezinfectante fabricate de societatea elvetiana Oro Clean Chemie A.G., considerata  drept una dintre cele mai reprezentative in domeniu pe plan european. Dezinfectantele importate de noi prezinta cel mai bun raport calitate pret. Cu o experienta de peste 40 de ani, Oro Clean Chemie, a fost prima companie care a creat un dezinfectant rapid destinat dezinfectiei instrumentarului eficient asupra Hepatitei B.

 
 

Produsele noastre pot fi folosite pentru:

 

SUPRAFETE

Pe suprafetele mari si mici exista numerosi germeni potential daunatori organismului uman. Adesea, locurile inaccesibile pun probleme atunci cand incepem operatia de dezinfectie. Dezinfectia rapida a suprafetelor si a obiectelor prin utilizarea solutiilor pe baza de alcool este folosita in mod frecvent in conditiile in care timpul de actiune adecvat pentru ca solutia sa fie eficienta impotriva formelor vegetative si patogene a germenilor este de maxim 1-5 minute.

Trebuie sa ne asiguram intotdeauna ca dezinfectantul a fost aplicat pe intreaga suprafata si ca se vor dezinfecta si toate obiectele pe o raza de 1.5 m in jurul scaunului dentar. Operatia se repeta inainte de fiecare pacient. Aceasta zona se considera a fi cea mai contaminata. De asemenea, trebuie dezinfectate toate piesele mici ,instrumente si alte ustensile venite in contact in timpul tratamentului de exemplu: bratele si suprafetele scaunului dentar, a lampii si aspiratorului (de saliva), butoanele, zona de radiografii si polizare numai daca este necesar. La sfarsitul activitatii sunt necesare activitatile de curatare si dezinfectie, nu numai pentru toate suprafetele contaminate in timpul unui act chirurgical ci si pentru oricare alte suprafete si obiecte atinse in timpul zilei cum ar fi: telefon, ustensile de scris si manerele usilor (clante).

Toate suprafetele de lucru si accesoriile instalatiilor din camera de sterilizare trebuie de asemenea dezinfectate cu mare atentie, asigurandu-va ca nu uitati manerul autoclavei.

Caracteristici esentiale in alegerea unui produs pentru dezinfectia suprafetelor:

 • efect rapid (30-60 secunde),

 • proprietati excelente de curatare a reziduurilor proteice,

 • grad scazut de toxicitate,

 • biodegradabilitate in proprotie cat mai mare,

 • compatibilitate cu materialele printr-un continut cat mai scazut de alcool,

 • lipsa prezentei alehidelor in formula chimica.

 

INSTRUMENTAR

 

Toate instrumentele care vin in contact cu cavitatea bucala a pacientului sunt puternic contaminate cu saliva si sange. Fara o dezinfectie riguroasa prin imersie, pericolul contaminarii inca exista. Aparatele folosite in practica, paradontologie, endodontologie si implanturi trebuie intai dezinfectate  si apoi sterilizate. Deoarece instrumentele trebuie sa fie sterile atunci cand sunt utilizate  este necesara impachetarea corespunzatoare pentru sterilizare.

Ustensilele subtiri si ascutite, cu margini taioase care sunt stabile din punct de vedere termic trebuie dezinfectate si sterilizate ca mijloc de protectie dupa fiecare tratament protetic sau ortodontic. In acest caz nu este necesar sa aveti pachete sterile ori sa le pastrati in mediu steril.

Caracteristici esentiale in alegerea unui produs pentru dezinfectia  instrumentarului:

 • actiune de dezinfectie  pe un spectru cat mai larg de activitate intr-un timp cat mai scurt,

 • puternica actiune de decontaminare fara reziduuri pe suprafata instrumentarului,

 • inhibitori de coroziune,

 • excelenta compatibilitate cu materialele inclusiv cu cele termosensibile,

 • grad scazut de toxicitate,

 • coeficient ridicat de biodegradabilitate.

 

SISTEME  DE ASPIRATIE SI AMPRENTE

 

Sistemele de aspiratie sunt dispozitivele medicale printre cel mai puternic contaminate din practica dentara; pe ele ramane o mare cantitate de sange, saliva si reziduuri. Curatarea si dezinfectia sigura este garantata prin utilizarea unor produse specifice destinate tuturor sistemelor de aspiratie, scuipatoarelor, separatoarelor de amalgam. Este foarte important ca produsul sa nu produca spuma si sa nu fie toxic in solutie de lucru.

De asemenea se recomanda utilizarea produselor pentru curatarea si dezinfectia amprentelor dentare din alginat, polisulfat, silicon A si K , linguri pentru mulaje, aparate ortodontice, instrumente de tehnica dentara si materiale protetice prin imersie sau pulverizare utilizand produse speciale care nu modifica dimensiunea acestora.

Caracteristici esentiale in alegerea unui produs pentru curatarea si dezinfectia sistemelor de aspiratie si a materialelor de amprenta:

 • actiune decontaminata de indepartare a placii bacteriene, sangelui si altor reziduuri,

 • actiune rapida,

 • compatibilitate cu materialele inclusiv a celor sensibile,

 • produsul pentru sistemul de aspiratie sa nu faca spuma si sa nu fie periculos pentru mediu iar cel pentru amprente sa nu modifice dimensiunea acestora,

 • Spectrul larg de activitate,

 • Simplu de dozat,

 • Produse biodegradabile in proportie cat mai mare.


MAINILE SI PIELEA

 

Mainile sunt principalele purtatoare de germeni si infectii. Singura modalitate de a micsora riscul transmiterii infectiilor este folosirea ferma si consecventa a

dezinfectantilor pe baza de alcool. Pentru a nu agresa pielea prin utilizarea frecventa a sapunurilor si antisepticelor se recomanda spalarea mainilor cu o solutie antimicrobiana lichida ce contine agenti de hidratare pentru protectia pielii, testate din punct de vedere dermatologic.

 

De asemenea, se recomanda ca antisepticul utilizat fie ca este sub forma lichida, fie sub forma de gel sa contina substante hidratante si compusi ce protejeaza si calmeaza mainile sensibile datorita utilizarii frecvente  sis a aplice pe maini ingrijite, pielea aspra sau crapata fiind mult mai dificil de dezinfectant.


Cele mai mici cute, tesutul mort, umezeala, caldura si crapaturile prezente pe suprafata pielii, confera un mediu excelent pentru fungi si bacterii. La finalul programului este recomandat sa se utilizeze o crema lichida ce contine agenti protectori si hidratanti care se absoarbe usor in piele mentinand pielea mainii catifelata si fina.