Limbă: RO
Valută: RON
Bine ați venit la magazinul nostru! |

Coș de cumpărături

0 produse

Promo Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda depaseste 100 Lei pentru Bucuresti si 200 Lei pentru alte locatii.

 

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii clientului, prin curierat. Va rugam sa luati in considerare ca exista un interval de 12-24 ore intre inregistrarea comenzii si preluarea acesteia de catre curier. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata clientului.

 

Veti beneficia de livrarea expeditiei intr-un termen mediu de 24 de ore, in orice locatie, din momentul preluarii coletului de catre firma de curierat. Acest termen poate varia in functie de greutate, dimensiuni si destinatie.

 

Expeditiile se vor prelua de luni pana vineri (09:00-16:00), cu posibilitatea prestabilirii unei ore de ridicare a expeditiilor in fiecare zi. La cererea expresa a clientului expeditiile preluate vineri se vor putea livra sambata, cu conditia specificarii pe “Livrare Sambata”.

 

Comenzile efectuate intre orele 09:00 - 11:00 pot fi livrate in aceasi zi, iar cele transmise dupa ora 11:00 se livreaza incepand cu ziua urmatoare lucratoare.

 

C.O.D. este o abreviere de la sistemul Collect On Delivery, in cazul platii la livrare, se va percepe o taxa suplimentara ce constituie plata ramburs, si va fi facturata de societatea de transport (ex. FanCurier). Aceasta taxa este perceputa numai in cazul platii la livrare.

 

Livrarea gratuita nu iclude si taxa de rambursare.